Teknoloji

Realme GT5 Pro ile çekilen örnek fotoğraflar paylaştı

realme gt5 pro

Realme GT5 Pro, 7 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Realme’den de cihazla ilgili yeni paylaşımlar geliyor. Bu paylaşımların sonuncusu telefonun kamera sistemine, özellikle de spesifik olarak 3x telefoto kamerasına odaklanıyor.

En yeni paylaşımda tamamı aynı 3x telefoto kamerayla çekilmiş çok sayıda fotoğraf bulunuyor. Odak uzaklığından da anlaşılabileceği üzere bazı fotoğraflarda dijital yakınlaştırma da yapılmış. Çekilen karelerin diyafram genişliği ise f/2.6.

Bazı gönderilerde telefonun gölgeleri ve açık tonları dengelemek için kullanılan özel motorunun yanı sıra Arcsoft’un portre algoritması da vurgulanıyor. Realme ayrıca, gelişmiş donanım ve yazılım optimizasyonlarının kameranın kayıpsız 6x fotoğraf çekmesine olanak tanıdığını ve örnekler herhangi bir gösterge ise bunun gerçekten güçlü bir telefoto kamera kurulumu olduğunu hatırlatıyor.

Realme GT5 Pro hangi özelliklere sahip?

Realme GT5 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunuyor. Akıllı telefonda 6.78 inç büyüklüğünde hafif kavisli 8T LTPO AMOLED panelin kullanıldığı da bilinenler arasında yer alıyor. 144 Hz yenileme hızı ve 1.5K çözünürlük de ekranın özellikleri arasında sayılıyor. 4500 nit lokal ve 1600 nit genel maksimum parlaklık seviyesi ile gelecek olan ekranın dokunuş örnekleme hızı ise 2160 Hz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER