Teknoloji

Realme GT5 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu

realme gt5 pro

Realme GT5 Pro hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefonun tanıtım tarihi de sonunda belli oldu. Realme’nin en yeni amiral gemisi 7 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Realme yeni telefonu için “Yonga seti üstünlüğü ve piksel mükemmelliğinde görüntülerin senfonisi” şeklinde havalı bir tanımlama kullanıyor. Bunun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye ve telefoto lenste kullanılan Sony IMX890 sensöre yönelik bir referans olduğunu tahmin etmek pek zor değil.

Realme’den yapılan açıklamada da Sony’nin sensörünün ne kadar iyi olduğuna dikkat çekilirken, GT5 Pro için “telefoto görüntüleme kalitesinde yeni bir standart belirleyecek” ifadesi kullanıldı. Buna ek olarak, akıllı telefonun Snapdragon 8 Gen 3 ve IMX890’ı birleştiren ilk cihaz olduğu açık şekilde de belirtildi.

Realme yeni telefonunun fotoğraf yeteneklerini geliştirmek için ArcSoft ile birlikte çalıştı. ABD merkezli bir şirket olan ArcSoft, kullanıcıların “daha rahat ve mükemmel bir fotoğraf deneyimi yaşamasına” olanak sağlamak için anlamsal algı, görüntü kalitesinin iyileştirilmesi ve hesaplamalı aydınlatma konularında Realme’ye yardımcı oldu.

Realme GT5 Pro’nun dünyaya ne zaman açılacağı şimdilik bilinmiyor

Realme GT5 Pro, Çin’in Shenzhen şehrinde düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 09.00’da başlayacak. Realme, yeni amiral gemisinin dünyaya ne zaman açılacağı konusunda bilgi vermedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER