Teknoloji

Realme C65’in tanıtım ve çıkış tarihi belli oldu

realme c65

Realme C65 hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyordu. Kısa süre önce çıkış sertifikalarını da almaya başlayan telefonun tanıtım ve çıkış tarihi de belli oldu. 2 Nisan’da tanıtılacak olan C65, 4 Nisan’da Vietnam’da satışa sunulacak.

Konuyla ilgili açıklama, Realme’nin başkan yardımcısı Chase Xu’dan geldi. Xu, X hesabından yaptığı paylaşımda, C65’in Vietnam’ın yanı sıra Endonezya, Bangladeş, Malezya ve Filipinler başta olmak üzere diğer ülkelerde de satışa sunulacağını belirtti. Ancak bunun için bir takvim verilmedi.

C65’in teknik özellikleri belirsizliğini koruyor. Ancak Realme’nin Vietnam ofisi tarafından Facebook ve Instagram’da yapılan paylaşımlar, telefonun renk seçeneklerinin siyah ve mor olacağını gösteriyor. Dikey arka kamera modülü de paylaşımların gösterdikleri arasında yer alıyor.

  • realme c65
  • realme c65
  • realme c65
  • realme c65

Realme C65, Samsung Galaxy S22’ye benzer arka panelle geliyor

C65’in arka paneli akıllara Samsung Galaxy S22’yi getiriyor. Sosyal medya paylaşımlarında kahverengiye benzer bir tondaki renk seçeneği de göze çarpıyor.

Realme C65’te ön kamera ekranın üstündeki yuvarlak deliğe yerleştirilecek. İlk kez Realme 12 serisinde karşımıza çıkan Dinamik Düğme özelliği, C65’te de karşımızda olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER