Teknoloji

Realme C65’in pil kapasitesi ve şarj hızı resmi sertifikalarla tanıtımdan önce doğrulandı

realme c67 4g realme c65

Realme C65 adını taşıyan yeni bir model üstünde çalışıyor gibi görünüyor. Akıllı telefon şimdiden FCC, TDRA, SDPPI ve TUV gibi sertifika kurulları tarafından onaylanmış durumda. Bu sertifikalar bazı dikkat çekici detayları da gözler önüne seriyor.

Realme C65’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Günümüzde pek çok pilin 5000 mAh pile sahip olduğunu düşününce bu durum kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor. 45W SuperVOCC hızlı şarj desteği de sızıntının gösterdikleri arasında yer alıyor. Bunun C65’in muhtemel fiyat segmenti için iyi bir özellik olduğunu belirtmek gerekiyor.

C65 sertifika kayıtlarında RMX 3910 model numarasıyla boy gösteriyor. Telefonda 5G desteğinin bulunmayacağı da yine sertifikalar sayesinde görülüyor. Bu da Realme C65’in fiyatının fazla olmayacağını doğruluyor. Akıllı telefon kutusundan Android 14 ve Realme UI kullanıcı arayüzüyle çıkacak.

Realme C65, 50 megapiksel kamerayla gelecek

165.66 x 76.1 x 7.64 mm boyutlarındaki telefon, tartıda 185 gram çekiyor. Camera FV-5 kaydına göre, telefon tıpkı Realme C67 gibi f/1.8 diyafram genişliğine sahip bir ana kamerayla gelecek. Kamera çözünürlüğünün de 50 megapiksel olması bekleniyor.

Realme C65 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde akıllı telefonla ilgili daha yeni ve somut detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER