Teknoloji

Realme GT Neo 6 SE’nin ekran, işlemci ve pil detayları sızdırıldı

realme gt neo 6 se

Realme‘nin yeni GT Neo 6 serisiyle ilgili ilk detaylar bir süre önce internete sızmıştı. Seriye dair bilgiler biraz daha netleşiyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station şimdi de Realme GT Neo 6 SE modeliyle ilgili bazı önemli detayları gözler önüne serdi.

Akıllı telefon, 1.5K çözünürlüklü LPTO OLED ekranla gelecek. Bu noktada Neo 6 SE’nin fiyat segmentindeki bir telefonun LPTO OLED panel taşımasının oldukça sıra dışı bir durum olduğunu belirtmekte fayda var.

GT Neo 6 SE’nin kalbinde ise Qualcomm’un henüz resmiyet kazanmayan Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcinin olacağı söyleniyor. Bunun Snapdragon 7 Gen 3’ten farklı bir işlemci olduğunu hatırlatmakta fayda var. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5500 mAh kapasiteli pilin vereceği söyleniyor. Bunun oldukça uzun bir kullanım süresi sağlayacağını tahmin etmek pek zor değil.

Realme GT Neo 6 SE için resmi duyuru ne zaman gelecek?

Realme’nin yeni GT Neo cihazlarının yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl GT Neo 5 şubat ayında, GT Neo 5 SE ise nisan ayında resmiyet kazanmıştı. GT Neo 6 ve GT Neo 6 SE için de duyurunun fazla zaman geçmeden gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER