Teknoloji

Realme Book canlı fotoğraflarda görüldü

realme book

Realme, ilk dizüstü bilgisayarının işaretini kısa bir süre önce vermişti. Realme Book adını taşıması artık kesinleşen bu dizüstü bilgisayarı gösteren canlı fotoğraflar da Android Authority sitesi tarafından paylaşıldı.

Realme Book’un 3:2 görüntü oranına sahip bir ekran taşıması bekleniyor. Ekranın çerçevelerinin inceliği dikkat çekerken, kapakta Realme logosu olduğu da görülüyor. Alüminyum kasaya sahip olduğu düşünülen dizüstü bilgisayarın yan profilinin inceliği de fotoğraflarda dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor. Sol kenarda iki USB-C girişinin yer alması, dizüstü bilgisayarın şarjının da bu girişlerden biri üzerinden yapılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Dizüstü bilgisayarın altında iki hoparlör ve büyük bir fan ızgarası olduğu görülüyor. Donanım konusunda şimdilik başka bir bilgi bulunmazken, yazılım tarafında Windows 10 hemen göze çarpıyor.

Sızan fotoğraflardan birinde Realme’nin tabletini görmek de mümkün oluyor. Fotoğraf, şirketin isim konusunda tercihini Realme Pad’den yana kullandığını gösteriyor. Tabletin düz kenarları ve kamera çıkıntısı fotoğrafta fark edilebilen yegane unsurlar oluyor.

Android ile çalışması beklenen Realme Pad ile ilgili bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Realme Book ve Realme Pad’in 15 Haziran’da Realme GT 5G’nin küresel tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkacağını tahmin etmek zor olmuyor. Sızan fotoğraflarda görülen büyük ekranın üzerindeki GT yazısı hemen dikkat çekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER