Teknoloji

Realme 6 Pro fotoğrafları üç renk seçeneğini gösteriyor

realme 6 pro

Realme 6 ve Realme 6 Pro, 5 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Şirket birkaç gündür her iki telefonun yeteneklerine dair bilgileri paylaşsa da, serinin tasarımı konusunda detay vermemişti. Ancak Weibo’da paylaşılan 6 Pro fotoğrafları, telefonun arka panelini ve üç farklı renk seçeneğini gösteriyor.

Realme’nin yeni telefonu için mor, turuncu ve mavi gibi göz alıcı renkleri seçmesi dikkat çekiyor. Mor ve turuncu renk seçenekleri, 64 megapiksel dörtlü kamera sisteminin duyurulması için kullanılan görselde karanlıklar içinde görülebiliyor.

Realme 6 Pro’da 90Hz ekran, çift ön kamera ve 30W hızlı şarj gibi özelliklerin bulunacağı da şimdiden biliniyor. Akıllı telefon için şimdiden kayıt toplamaya başlayan Realme, henüz fiyat konusunda bilgi vermiş değil.

Realme 6 ve 6 Pro ile birlikte 6i modelinin de kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Realme 6i’nin 48 megapiksel ana kamera ve 18W şarj desteği taşıyacağı belirtiliyor. Akıllı telefonun micro USB girişi taşıması ise üzücü bir tercih olarak değerlendiriliyor.

İLGİLİ HABERLER