Eğlence

Yeni Ready Player One fragmanının başrolünde sanal gerçeklik başlıkları var

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ready player oneReady Player One, Türkiye’de “Başlat” ismiyle çok yakında vizyona girecek. Steven Spielberg tarafından yönetilen film için yayınlanan en son fragmanın başrolünde ise sanal gerçeklik başlıkları yer alıyor.

Yeni fragmanda da filmin Tye Sheridan tarafından canlandırılan ana karakteri Wade Watts ve 2045’te distopik bir cehennemden sanal gerçeklik yoluyla kaçışını gösteren kareler yer alıyor. Watts, fragmanda sanal gerçeklik için “Gerçekliğin sınırlarının hayal gücünüz olduğu bir yer.” tanımı kullanılıyor.

Fragmanda OASIS adını taşıyan sanal gerçekliğin geleceği üzerine yapılan savaşa ait daha fazla görüntüyü görmek de mümkün oluyor. Ancak bu savaş görüntülerinin göze çok fazla füturistik gelmediğini de belirtmek gerekiyor. Sanal gerçeklik başlıkları son birkaç yıldır teknoloji dünyasının en popüler gündem maddeleri arasında yer alıyor.

 Ready Player One 30 Mart’ta gösterime girecek

Ready Player One’ı sinema salonlarında izlemek için çok uzun bir süre beklemek gerekmiyor. Film, 30 Mart’ta Türkiye’de de vizyona girecek. Spielberg’in filminde Watts’a başrolde Olivia Cooke eşlik ediyor.

İLGİLİ HABERLER