Teknoloji

Razer’dan Pokemon hayranlarının aklını başından alacak kablosuz kulaklık

razer pokemon pikachu

Razer, Pokemon Pikachu True Wireless adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkardı. Kulaklığın hedef kitlesinde adından da anlaşılabileceği üzere Pokemon hayranları yer alıyor. Tasarıma bakıldığında da Razer’ın hedef kitleyi cezbetme konusunda çok başarılı bir iş çıkardığı anlaşılıyor.

Sarı renkli kulaklık topuzlarının arka kısmında Pikachu damgası bulunuyor. Kulaklığın şarj kutusunun Poke topu şeklinde olması da, Pokemon hayranlarının iştahını iyiden iyiye kabartacak bir tercih olarak öne çıkıyor.

Razer’ın yeni kulaklığı, 3 saatlik bir kullanım süresi vadediyor. Bu süre pek uzun olmasa da, Poke topu şeklindeki şarj kutusuyla kulaklığı pilini 5 kez daha doldurmak mümkün oluyor. 13 mm. sürücüler taşıyan kulaklık piyasadaki en güçlü seçenek olmasa da, standart bir kulaklığa göre daha yüksek ses ve bas kalitesi vadediyor.

Yine de, kulaklığın en güçlü satış noktasının Poke topu şeklindeki şarj kutusu olduğunu söylemek gerekiyor. Razer Pokemon Pikachu kablosuz kulaklık, Çin’de 16 Nisan’da satışa sunulacak. Kulaklığın fiyat etiketinde 845 yuan (812 TL) yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER