Teknoloji

Razer Phone 2 sızıntısı küçük donanımsal değişiklikleri işaret ediyor

razer phone 2

Akıllı oyun telefonlarının önümüzdeki dönemde daha sık görüleceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Piyasaya çıkan ilk örneklerin satış rakamları konusunda çok somut bilgiler bulunmasa da, mevcut tablo üreticilere yola devam etme konusunda gerekli güvenceyi sağlamışa benziyor. Razer da söz konusu üretici grubunda yer alıyor. Şirket Razer Phone 2 için hazırlık yaptığını bir süre önce doğrulamıştı.

Oldukça kısıtlı sayıda üretilen orijinal Razer Phone, kolay bulunamasa da oldukça iyi övgüler almıştı. Gelen olumlu yorumların ardından Razer da telefonun yeni versiyonunu 2018’in sonu itibarıyla tanıtacağını açıklamıştı.

Razer Phone 2 için resmi doğrulama henüz gelse de, akıllı telefonun özelliklerine dair sızıntılar etrafta dolaşmaya başladı. Bu sızıntılarda telefonun teknik kadrosunun önemli elemanları öne çıkarken, ekran konusunda şimdilik somut bir bilgiye rastlanmıyor.

Geekbench benchmark testi sonuçlarına göre, ikinci nesil Razer Phone’da sekiz çekirdekli Qualcomm markalı bir işlemci bulunuyor. Bu işlemcinin Snapdragon 845 olduğu düşünülüyor. İşlemciye 8 GB RAM’in eşlik edeceği belirtiliyor. Orijinal Razer Phone’un kalbinde yer alan Snapdragon 835 işlemciye de 8 GB RAM eşlik ediyor.

Oyun deneyimi için pil kapasitesi de büyük önem taşıyan unsurlar arasında bulunuyor. Razer’ın pil konusundaki planları da henüz belirsizliğini koruyor. Orijinal Razer Phone’a 4000 mAh kapasiteli pil yerleştiren şirketin gelişim kaydetmek için bu kapasitenin üstüne çıkması bir zorunluluk gibi görünüyor. Razer Phone 2 hakkında daha kapsamlı ve somut bilgilere erişmek için telefonun çıkış tarihinin biraz daha yaklaşmasını beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER