Teknoloji

Razer Phone 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

razer phone 2

Razer Phone 2’nin resmi tanıtım tarihi 10 Ekim Çarşamba olarak açıldı ve davetiyeler basın mensuplarına gönderildi. Geçen yılın ilk Razer Phone modelinin takipçisi olacak bu yeni modelin performans tarafında bazı güncellemelerle gelmesini bekliyoruz. Ne var ki, tasarımın büyük oranda aynı kalacağı tahmin ediliyor.

Google yeni Pixel telefonlarını aynı haftanın salı günü tanıtacak. Samsung ise perşembesinde yeni bir Galaxy cihazını tanıtacağını haber verdi. Anlayacağınız, ekimin ikinci haftası yeni mobil cihazları sevenler için epey yoğun bir hafta olacak. Tabii ki, bu yeni ürünlerle ilgili haberler en hızlı biçimde Teknoblog’da olacak.

Razer Phone 2 etkinliği için gönderilen davetiyede siyah ve yeşil renkler kullanılmış. Razer logosu hemen dikkat çekerken tanıtılacak telefonun hatları da seçilebiliyor. “Amiral gemisi” ve “oyun” kelimelerinin bahsi geçiyor, bu da bizi büyük bir sürprizin beklemediğini gösteriyor. Aslına bakarsanız, davetiyede çok fazla detay da görmüyoruz.

Kasım 2017’de duyurulan ilk Razer Phone Türkiye’ye gelmemişti. Ancak bu telefonu deneyimleyenler değişken yenileme hızlı ekranından ve 24-bitlik yüksek ses kalitesinden övgüyle bahsetmişti.

Şimdi Razer, bu telefonun takipçisi için hazırlanıyor. Dedikodular Razer Phone 2‘nin Snapdragon 845 işlemci, 8 GB RAM gibi güçlü özelliklere sahip olacağını gösteriyor. Aynı zamanda aynı zamanda bir çift stereo hoparlör daha getirerek oyun sırasındaki ses deneyimini daha da artıracak. Bunun yanı sıra ekranın da bazı iyileştirmeler kazanmasını bekliyoruz.

10 Ekim’de gerçekleşecek lansmanla birlikte yeni nesil Android oyun telefonuyla ilgili detayları öğrenme imkanı elde edeceğiz. Razer ilk telefonunu 699 dolarlık fiyat etiketiyle satmıştı. Yeni telefonun ondan daha ucuz olması beklenmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER