Teknoloji

Razer Phone 2’nin ilk resmi benzer bir cihazın gelişini işaret ediyor

razer phone 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yakında tanıtılması beklenen Razer Phone 2‘nin ilk resmi Evan Blass tarafından sızdırıldı. Bu, Razer’ın ilk oyun telefonuyla aynı çizgide bir tasarımı tercih edeceğini gösteriyor.

Yeniden konumlandırılmış kamera ve şimdi şirketin simge niteliğindeki açık yeşil rengiyle ışıldayan Razer logosu dışında, yeni cihaz selefiyle neredeyse tamamen aynı görünüyor. Aynı kalın ekran çerçevesi ve ön yüze yerleştirilmiş hoparlörler kullanıcıları bekliyor.

Bu durumun iyi veya kötü oluşu Razer’ın ilk akıllı telefon deneyiminin tüketicilerde bıraktığı etkiye bağlı. Telefon 120 Hz yenileme hızlı ekran barındırmasıyla dikkat çekmişti. Günümüzde çoğu akıllı telefonda 60 Hz’lik yenileme hızına sahip ekranlar bulunuyor. Ancak bu ekranın hantal bir gövdeye yerleştirilmesi, aynı zamanda ortalama bir pil ve kötü performans gösteren kameranın eşlik etmesi eleştirilere neden olmuştu.

Razer, ilk telefonunu takip edecek yeni bir model çıkaracağını söylemekten çekinmemişti. Ancak yöneltilen eleştirilerin ne kadarının çözülmüş olduğu konusunda şu an için bir fikrimiz bulunmuyor. Üstelik ilk Razer Phone‘un çıkışının üzerinden bir yıl bile geçmedi, şirketin kısa zamanda tüm sorunları çözeceğinden emin değiliz.

Yine de, kameranın konumunun değiştirilmiş olması, şirketin bu tarafta bir şeyler denediği izlenimini uyandırıyor. Yine de, Razer Phone 2 çıktıktan sonraki ilk incelemeleri ve deneyimleri görmeden kamera hakkında bir yorumda bulunamayacağız.

İLGİLİ HABERLER