Teknoloji

Razer Barracuda Serisinin yeni üyeleri: Barracuda Pro, Barracuda ve Barracuda X

razer barracuda

Oyuncular için önde gelen markalardan biri olan Razer, salı mevcut Barracuda X’in yeni versiyonunun yanı sıra, yeni Razer Barracuda ve Barracuda Pro’yu da duyurdu. Şirketin belirttiğine göre, yeni sokak stili oyun kulaklığı ailesi, oyunculara evde veya dışarıda en saf sesi sunmak için en son teknolojilerle dolu olarak geliyor.

Razer, Hibrit Aktif Gürültü Önleme Teknolojisine (ANC) sahip olan Barracuda Pro’nun, kullanıcıya her ortamda kesintisiz bir ses deneyimi sunduğunu söylüyor. Bu oyuncu kulaklığı, maksimum odaklanma gerektiren yoğun oyun oturumları için olduğu kadar, dış dünyadaki dikkat dağıtıcı diğer bütün sesleri susturup açık havada müziğin keyfini çıkarmak isteyen herkes için ideal olarak nitelendiriliyor.

Razer SmartSwitch Dual Wireless’ı kullanan Barracuda Pro, aynı anda iki cihaza bağlanabiliyor ve gerektiğinde ikisi arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabiliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar PC’lerinde oyun oynarken gelen aramaları, cihazlar arasında eşleştirmeyi kaldırıp tekrardan eşleştirme yapmak zorunda kalmadan, tek bir düğmeyle Barracuda Pro’yu iki cihaz arasında sorunsuz kullanabilecekler. Tüm Barracuda modelleri, yüksek hızlı oyun performansı ve mobil uyumlu Bluetooth rahatlığı için hem Razer HyperSpeed Wireless (2.4GHz) hem de Bluetooth 5.2 bağlantısını destekliyor.

razer barracuda pro

Barracuda Pro, ister oyun içinde takımınıza emirler vermek olsun, ister aileniz ve arkadaşlarınızla telefonda görüşmek olsun, en yüksek vokal alımı için ince ayarlanmış çift bütünleşmiş hüzmelemeli gürültü önleyici mikrofonları sayesinde kristal netliğinde ses iletişimi sağlar. Bu özellik, Razer Audio App aracılığıyla seçilebilen üç seviyeli aktif gürültü bastırma ile Barracuda Pro’da bulunan yeni Razer TriForce Bio-Cellulose 50mm sürücüler, zengin, doğal ve ayrıntılı bir ses ortamı sunar. Saf ve seyreltilmemiş ses için kulaklık; ultra düşük bozulma, gelişmiş sinyal-gürültü oranı, daha büyük bir dinamik aralığın yanında müzik severler için daha iyi güç çıkışı, daha fazla ayrıntı ve netlik sağlamak için kendi dahili birinci sınıf THX Akromatik Ses Amplifikatörüne (THX AAATM) sahip. Öte yandan THX Uzamsal Ses; oyunculara oyunlarda atmosfere girmenizi sağlayacak gerçekçi oyun içi ses sunarken, müzik ve filmlerde de üst düzey bir deneyim yaşatıyor.

Barracuda Pro’nun yurt dışı fiyatı ABD için 249.99 dolar, Avrupa için 269.99 avro olarak belirlendi. Razer.com ve yetkili satıcılarda dün itibarıyla satışa sunuldu.

Razer Barracuda özellikleri

Barracuda Pro ile birlikte duyurulan yeni Razer Barracuda, Razer’ın TriForce Titanium 50mm sürücülerine ve THX Spatial Audio’ya sahip, ayrıntılı ve güçlü ses sunduğunun altı çiziliyor. FlowKnit Memory Foam kafa bandı ve kulaklık dolgusu, kulaklık özelliklerini kullanmak için cihaz üzerindeki kontrollere kolayca erişilebilecek şekilde uzun süreli rahat kullanım sağlıyor.

razer barracuda

Bu özelliklerin yanında Barracuda; kullanıcılara tek bir pil şarjıyla 40 saate kadar pil süresi ile birden fazla cihazla uyumlu, çok yönlü, kablosuz bir kulaklık sunmak için Razer SmartSwitch Dual Wireless bağlantısına ve gürültü önleyicili Entegre Hüzmeleme mikrofonuna sahip. Barracuda ayrıca eski cihazlar için de 3,5 mm analog girişleri destekliyor.

Barracuda yurt dışı fiyatı ABD için 159.99 dolar, Avrupa için 169.99 avro olarak belirlendi. Razer.com ve yetkili satıcılarda dün itibarıyla satışa sunuldu.

Razer Barracuda X özellikleri

Barracuda ürün ailesine yapılan yeni eklemelerin bir diğer üyesi ise yenilenen Barracuda X oldu. Yenilenen kulaklığa Razer SmartSwitch Dual Wireless’ın eklenmesiyle cihaza tam Bluetooth desteği eklenmiş oldu. Pil ömrü iki katından fazla arttırıldı ve şimdi tek bir şarjla 50 saate kadar kullanım sağlıyor.

razer barracuda x

Ayrılabilir HyperClear kardioid mikrofonu, 40 mm Razer Triforce Sürücüleri ve 7.1 Surround Ses desteği ile Barracuda X; mükemmel hafiflikte, çok yönlü, çok platformlu bir oyun kulaklığı olmaya devam ediyor.

Barracuda Pro, Barracuda ve Barracuda X, kullanıcılara üstün bir deneyim sunmak için SmartSwitch ve THX AAA gibi en yeni tescilli teknolojileri kullanan Razers’ın popüler kablosuz kulaklık serisine en son eklenen ürünlerdir. Kullanıcıların aynı anda birden fazla cihaza bağlanarak müzik ve oyunların keyfini çıkarmasını sağlayacak yeni Razer Barracuda serisi; seslerini gittikleri her yere beraberlerinde götürmek isteyen herkes için mükemmel bir yoldaştır.

Barracuda X yurt dışı fiyatı ABD için 99.99 dolar, Avrupa için 99.99 avro olarak belirlendi. Razer.com ve yetkili satıcılarda dün itibarıyla satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER