Eğlence

Plex Tidal aboneliği de içeren yeni bir paket sunuyor

Plex kullanıcılarına Tidal üzerinden müzik dinlemelerini kolaylaştıracak yeni bir seçenek sunuyor. Bundan böyle dileyen kullanıcılar Tidal’ın kataloguna doğrudan Plex’in uygulaması üzerinden erişebilecek.

İki taraf arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Tidal’ın tüm müzik, video ve podcast kataloguna Plex üzerinden de ulaşılabilecek. Bu anlaşma çerçevesinde Tidal ile kullanıcıların Plex’teki mevcut kütüphaneleri de entegre edilecek. Böylelikle kullanıcılara daha iyi öneriler sunulması mümkün olacak. Çalma listeleri, Plex Discovery ve Sanatçı Radyoları gibi özellikler de hem Tidal’dan hem de kütüphanelerden şarkı alacak. Bu imkandan yararlanmak için öncelikli olarak Tidal hesabını Plex’e bağlamak gerekiyor.

Tidal bu işbirliğiyle ekstra bir eklentiye gerek kalmadan Plex’e doğrudan bağlanabilen ilk çevrimiçi müzik servisi oldu. İki şirket arasındaki anlaşma, kullanıcılara iki platforma ödedikleri toplam abonelik ücretinde 60 dolarlık bir tasarruf imkanı sağlıyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde bu entegrasyonu 30 gün boyunca ücretsiz olarak test de edebiliyor.

[tg_vimeo width=”” height=”” video_id=”303389778″]

Plex Tidal Premium paketi için 9.99 dolar ödemek gerekiyor. Mevcut Plex aboneleri için söz konusu meblağ 8.99 dolar oluyor. Tidal Hi-Fi için ise abonelik ücreti aylık 19.99 dolara çıkıyor. Mevcut abonelere burada da 1 dolarlık bir indirim yapılıyor. Hâlihazırda Plex Plus’a aylık 3.99 dolar abonelik ücreti ödeniyor. Tidal paketlerinin fiyatları ise 9,99 ve 19,99 TL. Plex ve Tidal arasındaki entegrasyon için sadece dolar bazında bir fiyatlandırma yapıldığını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER