Manşetler

PlayStation 5 Türkiye fiyatı sonunda belli oldu

sony playstation 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 12 Kasım’da aralarında ABD, Kanada ve Japonya’nın bulunduğu yedi ülkede satışa sunulacak. Konsol, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu ülkelerde ise 19 Kasım’da piyasaya çıkacak. Bu tarih için geri sayım devam ederken, PlayStation 5 Türkiye fiyatı için de beklenen açıklama geldi.

Merakla beklenen duyuru, PlayStation Türkiye Twitter hesabı aracılığıyla yapıldı. Sony’den verilen bilgiye göre, PlayStation 5 Türkiye’de 8299 TL karşılığında satılacak. 19 Kasım’dan itibaren teknoloji marketler ve web mağazalarından PlayStation 5’i satın almak mümkün olacak.

Bu fiyatın PlayStation 5’in standart versiyonu için belirlendiğinin altını çizmekte fayda var. Sony, en azından şu an için, PlayStation 5’in Digital Edition isimli disksiz versiyonunu Türkiye’de piyasaya çıkarmayacak gibi görünüyor. Şirketten bu konuyla ilgili bir bilgi verilmediğini de söyleyelim.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı için beklenen açıklamanın gelmesinin ardından gözler tamamen 19 Kasım’a çevrildi. Yeni nesil oyun konsolunu piyasaya çıkarmak için son hazırlıkları yapan Sony, bu süreçte PlayStation 5’e dair yeni detaylar paylaşmayı sürdürüyor. Kısa süre önce PlayStation 5’i parçalarına ayıran şirket, konsolun merak edilen arayüzünü gösteren bir video da yayınlamıştı.

İLGİLİ HABERLER