Teknoloji

Google’ın simülatörü sayesinde Pixel 8 Pro’yu 360 derece incelemek mümkün oluyor

pixel 8 pro

Google, Pixel 8 Pro hakkındaki tüm soru işaretlerini resmi duyurudan önce ortadan kaldırmaya kararlı görünüyor. Şirketin internete koyduğu simülatör, akıllı telefona 360 derece bakış atma imkanını sundu. Simülatörün yüklenmesinde şu an itibarıyla bir problem olduğunu belirtmekte fayda var. Bu bakış sırasında telefonun sensör ve girişlerinin nerede olduğu da ayrıca gösteriliyor. Simülatörde telefon üç farklı renkle görüntülenebiliyor. Buna ek olarak, telefonun arka kameralarının hemen yanında yeni bir sıcaklık sensörünün olacağı da simülatör aracılığıyla doğrulanıyor.

Duyumcular tarafından X’te paylaşılan simülatör için Google’dan resmi bir duyuru gelmiş değil. Ancak kullanıcılar Google’ın diğer Pixel simülatörlerinin kısa bağlantılarına Pixel 8 Pro adını yazarak simülatörü keşfedebiliyor. Telefonun önümüzdeki ay tanıtılacağını düşününce bir hata sonucu simülatörün erkenden yayına alındığı anlaşılıyor.

Simülatörde telefonun teknik özellikleri konusunda bilgi verilmiyor. Bu nedenle önümüzdeki ay boyunca Pixel sızıntılarına yine dikkat kesilmek gerekiyor. Simülatörde standart Pixel 8’i görüntülemenin mümkün olmadığını belirtmekte de fayda var.

Google Pixel 8 Pro’da SIM kart yuvasından vazgeçilmiyor

Google’ın paylaştığı görseller, telefonda SIM kart yuvasının mevcut olduğunu gösteriyor. Renk seçenekleri soluk mavi, “porselen” ve siyah olarak sıralanıyor. Telefonun ana ekranında herhangi bir yazılımsal değişiklik göze çarpmazken, tüm görsellerde Google’ın renk uyumlu araç takımlarının ve “Bir Bakışta” araç takımının kullanıldığı görülüyor.

pixel 8 pro

Google Pixel 8 Pro’yu bu hafta pek çok kez sızdırmış durumda. Akıllı telefon daha önce porselen renk seçeneğini gösteren bir fotoğrafta ve sıcaklık sensörünü anlatan bir demo videosunda görülmüştü. Şirket yeni akıllı telefonlarını 4 Ekim’de resmen gözler önüne çıkaracak.

İLGİLİ HABERLER