Teknoloji

Google’ın Pixel 8 serisinin tanıtım tarihi resmen belli oldu

google pixel 8

Google, yeni Pixel cihazlarını tanıtmak üzere 4 Ekim Çarşamba günü New York’ta bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Davetiyeler, Apple’ın 12 Eylül’de iPhone 15 için bir etkinlik düzenleyeceğini açıklamasının hemen ardından gönderildi. Görünüşe göre sonbahar, teknoloji devleri için yoğun bir etkinlik takvimiyle dolup taşacak.

Google Store’da yanlışlıkla yayınlanan bir görüntü, Pixel 8 Pro’nun tasarımı ve kamera düzeni hakkında zaten bildiğimiz her şeyi onaylamıştı. Ancak Pixel 8 hakkında daha neler öğrenilecek? Pixel 8’in tüm cihazları ve yeni bir Pixel Watch kesinlikle detaylandırılacak. Pixel Buds A-Series ve Pixel Buds Pro güncelleme için potansiyel hedefler olabilirken, Pixel Fold ve Pixel Tablet yeni gönderilmeye başlandığı için henüz güncelleme için hazır değiller.

Pixel 8 tanıtım etkinliğinde başka neler bekleniyor?

Davetiyede, Google’ın diğer donanım markaları olan Nest veya Fitbit hakkında herhangi bir bilgi verilmedi, ancak bu markalar da etkinlikte yer alabilecek olasılıklar arasında. Google, etkinlik için bir reklam yayınladı. Reklamda Pixel ve iPhone’un bir “spa günü” geçirdiği görülüyor, ancak en önemli kısmı, güncellemelerin mevcut olduğunda insanların bilgilendirileceği Google Store’a yönlendiren bir bağlantı oluşturuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER