Teknoloji

Pebble Time’ın ön sipariş süreci başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pebble-time-300315

Pebble, yeni akıllı saati Pebble Time’ı öncelikli olarak Kickstarter kampanyasını destekleyenlere ulaştırmıştı. Şirket şimdi de akıllı saatini, tüm potansiyel kullanıcıların beğenisine sundu.

ABD’de kullanıcılar ünlü perakende zinciri Best Buy’ın çevrim içi mağazası aracılığıyla Pebble Time’ı sipariş edebilecekler. Pebble’ın web sitesi ziyaret edenler de, Best Buy’daki sipariş sayfasına yönlendiriliyor.

Birleşik Krallık ve Kanada’da ise ön sipariş süreci Pebble’ın web sitesi üzerinden yürütülüyor. Pebble Time’a sahip olmak için ABD’de 199.99 dolar, Birleşik Krallık’ta ise 179 pound ödemek gerekiyor. Pebble’ın üçüncü nesil akıllı saati olan Pebble Time, tarihin en başarılı Kickstarter kampanyalarından birine imza atmıştı.

Renkli ekranıyla şirketin daha önceki akıllı saatlerinden farklı bir yerde konumlanan Pebble Time, yeni bir yazılımı ve Timeline arayüzünü de kullanıcılara sunuyor. Sesli yanıtları destekleyen Pebble Time’da akıllı aksesuarların bağlanmasını mümkün kılan özel bir giriş de bulunuyor. Best Buy’ın internet sitesinde Pebble Time’ın sevkiyatının temmuz ayını bulabileceği bilgisi yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER