Teknoloji

Pebble’ın Time uygulaması halen Apple’dan onay bekliyor

pebble-time-050615

Pebble’ın yeni akıllı saati Time’ın Kickstarter destekçilerine sevkiyatı başlamış durumda. Ancak saati teslim alan ve iPhone’uyla birlikte kullanmayı planlayanları küçük bir problem bekliyor. Pebble Time için geliştirilen uygulama henüz Apple tarafından onaylanmadığı için iTunes App Store’daki yerini almış değil. Uygulama olmadığı takdirde Pebble Time’ı kullanmak mümkün olmadığı için akıllı saatin ilk sahiplerini can sıkıcı bir durumun karşıladığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Kickstarter’daki kampanya sayfası üzerinden bir açıklama yapan Pebble, uygulama için gerekli onayı 18 Mayısta aldığını, ancak 22 Mayısta küçük bir hata düzeltmesi yayınlamak zorunda kaldığını belirtti. Hata düzeltmesi için Apple’ın kapsamlı bir değerlendirme talep ettiğini söyleyen Pebble, değerlendirme süreci devam ederken iki sürümün de yayınlanamadığının altını çizdi. Pebble’ın eski modelleri Pebble ve Pebble Steel’i destekleyen uygulama için hazırlanan son güncelleme de, 22 Nisandan bu yana Apple’dan onay bekliyor.

Pebble, yeni akıllı saatini kullanmak isteyen Time sahiplerine doğrudan Apple’a ulaşmalarını veya bir Android cihaz ödünç almalarını tavsiye etti. Pebble Time’ın Android uygulamasına halihazırda Google Play Store üzerinden erişilebiliyor. Şirketin önerdiği her iki çözümün de kullanıcıları memnun etmeye yetmeyeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER