Teknoloji

Oppo Find X3 daha tanıtılmadan rekor kırdı

oppo find x2

Oppo Find X3 serisinin 2021’in ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Find X3 serisinde sunulması beklenen cihazlardan biri, şimdiden AnTuTu’nun benchmark testinden geçti. Snapdragon 888 işlemcili telefon, testten 771491 puan alarak rekor kırdı.

Qualcomm’un Snapdragon 888 için açıkladığı resmi rakamlar, 735000’in biraz üzerindeydi. Ancak AnTuTu’nun açıkladığı sonuçlarda CPU, GPU, arayüz ve bellek performansı bir arada değerlendiriliyor. Kaynak, benchmark testinden geçen telefonun detayları hakkında bilgi vermiyor. Yine de, ulaşılan yüksek puan nedeniyle 12 GB RAM’in varlığı bir hayli olası görünüyor.

Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü bir ekranın bulunması bekleniyor. Ekranın yenileme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor. Bunların Find X serisi için yeni olmadığını belirtmek gerekiyor. Find X2 Pro’da da 120 Hz bir ekran mevcut.

oppo find x3Oppo Find X3, 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 sensörle gelecek. 2x zum yapabilen 13 megapiksel telefoto kameranın da telefonda bulunması bekleniyor. Pro versiyonun ise daha yüksek zum kapasiteli bir periskop kamerayla gelebileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER