Teknoloji

OnePlus Nord SE için dikkat çeken yeni iddia

oneplus nord se
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus geçtiğimiz yıl çıkardığı Nord serisiyle “uygun fiyatlı cihaz” sunmaya odaklanmıştı. Şirketin bu seriyi yeni modellerle genişletmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Bu üyelerden biri olması beklenen OnePlus Nord SE hakkındaki son haberler ise cihazın yolunu gözleyenleri üzecek türden.

Nord SE hakkındaki dedikodular 2020 bitmeden gündeme gelmişti. İlk OnePlus Nord’un gerçek bir takipçisi olmayacağı belirtilen telefonun 65W hızlı şarj gibi özelliklere sahip olacağı söyleniyordu. Şirketin sanatçı Joshua Vides ile iş birliği yapacağı da söylentiler arasında yer alıyordu.

Nord SE ile ilgili bazı bilgiler daha önce duyumcu Max Jambor tarafından paylaşılmıştı. Jambor, en yeni paylaşımında Nord SE’nin en azından beklenen şekilde kullanıcıların karşısına çıkmayacağını belirtti. Bu kararın neden alındığı bilinmese de, OnePlus’ın telefonun başarılı olmayacağını düşündüğü gerekçesiyle bu yola girmiş olabileceği söyleniyor.

Jambor, OnePlus Nord SE isminin gelecekte çıkacak bir cihazda kullanılabileceğini belirtirken, bunun tamamen farklı bir telefon olabileceğinin altını çizdi. OnePlus’ın Nord 2 ve N10 2 gibi cihazlar üzerindeki hazırlıklarının ise sürdüğü söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER