Teknoloji

OnePlus Nord benchmark testinden geçti

oneplus nord

OnePlus Nord 21 Temmuz’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken telefona dair bilinenlerin sayısı da artıyor. Resmi kaynaklar ve sızıntılar aracılığıyla ortaya çıkanların arasına son olarak yeni benchmark testi sonuçları eklendi.

AC2003 model numarası Geekbench’in veri tabanında bir aydan uzun bir süre önce görülmüştü. Şimdi de bu model numarasının görüldüğü yeni sonuçlar ortaya çıktı. Bu sonuçlar, Qualcomm Snapdragon 765G işlemciden beklenen seviyeleri gösteriyor. Nord’da Snapdragon 765G’nin kullanılacağı daha önce OnePlus tarafından doğrulanmıştı.

AC2003 model numarasının görüldüğü tüm sonuçlarda ana devrenin adı “lito” olarak geçerken, 1.8 GHz baz işlemci frekansı ve 12 GB RAM gibi bilgileri de görmek mümkün oluyor.

Henüz duyurulmayan başka bir OnePlus telefonu ise belgelerde BE2028 model numarasıyla geçiyor. Bu telefonla ilgili sonuçlar ise başka bir durumu işaret ediyor. Ana devrenin “lito” olan ismi değişmese de, işlemcinin baz frekansının 1.71 GHz’ye ve RAM kapasitesinin de 6 GB’ye çekildiği görülüyor.

Bu sonuç, OnePlus Nord ile birlikte başka bir telefonun daha tanıtılabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Söz konusu cihazın başka bir tarihte resmiyet kazanması veya Nord’un daha standart özelliklere sahip erken bir versiyonu olması da seçenekler arasında bulunuyor. Hangi seçeneğin doğru olduğunu görmek içinse önümüzdeki haftayı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER