Teknoloji

OnePlus Nord’un tanıtım tarihi ortaya çıktı

oneplus nord

OnePlus Nord hakkındaki bilgiler yavaş yavaş netleşiyor. Telefonun tanıtım tarihi de sonunda ortaya çıktı. Amazon Hindistan’da görülen bir sızıntı, akıllı telefonun 21 Temmuz’da düzenlenecek özel bir artırılmış gerçeklik sunumuyla resmiyet kazanacağını gösteriyor.

OnePlus’ın Nord için açtığı Instagram hesabında da akıllı telefonun kutusunu gösteren fotoğraflar paylaştı. Kutuda siyah üstüne cam göbeği şeritlerin çekilmiş olduğu görülüyor. Ambalajın dayanıklılığını da vurgulamak isteyen OnePlus, iki kişinin tek ayaklarıyla kutunun üstüne çıktığı bir fotoğraf da paylaştı.

OnePlus Nord’da 6.55 inç büyüklüğünde 90Hz yenileme hızına sahip bir Super AMOLED ekran bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 765G işlemci taşıyan telefonda dörtlü bir arka kamera sistemi mevcut. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Telefonun önünde ise 32 ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki kamera yer alıyor. Cihaz kutusundan 30W şarj aletiyle çıkacak.

oneplus nord

OnePlus Nord ilk olarak Avrupa ve Hindistan’da satışa sunulacak. Telefonun diğer bölgelerdeki çıkışı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER