Teknoloji

OnePlus Band için OnePlus’tan bir işaret daha

oneplus band

OnePlus’ın uzun süredir beklenenen ilk giyilebilir ürünü yakında resmiyet kazanacak. OnePlus Band olarak anılan ürüne dair sızıntıların artması, tanıtımın çok uzak olmadığını gösteriyor. OnePlus Band’in varlığını bir süre önce doğrulayan şirket, fitness bilekliği için bir işaret daha verdi.

Google Play Store’da yerini alan OnePlus Health uygulaması, şirketin ilk fitness bilekliğine dair pek çok detayı görmeyi sağlıyor. Uygulama sadece fitness bilekliğinin adını doğrulamıyor.

OnePlus’ın kendi sağlık uygulamasını çıkarması, şirketin kendi fitness odaklı cihazının yolda olduğunu bir kez daha gösteriyor. Uygulamada türevlerinden farklı bir unsur göze çarpmasa da, OnePlus Band’in başlangıçta sunacağı özellikler hakkında fikir vermesi açısından önem taşıyor.

OnePlus Band SpO2 ölçümü yapabilecek

Kalp atış hızı ve uyku takibi gibi özellikler beklendiği üzere OnePlus Band’de kullanıcıları bekliyor. SpO2 ölçümü özelliği de OnePlus Health uygulamasıyla doğrulanıyor. Uygulamayla kullanıcılar kendilerine hareket hedefleri belirleyebilecek ve koşularının haritasını görebilecek.

OnePlus Band aynı zamanda bir akıllı telefon uzantısı olarak işlev görecek. Kullanıcılar telefonlarına gelen bildirimlere OnePlus Band’le erişebilecek. Farklı saat kadranı seçenekleriyle saati özelleştirmek de mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER