Teknoloji

Galaxy S21 serisinin renk seçenekleri belli oldu

samsung galaxy s21 s

Samsung Galaxy S21 serisi önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Güney Koreli şirket, internet sitelerini şimdiden S21 serisi için hazırlıyor. S21 serisinin farklı üyeleri, renk ve depolama alanı seçenekleri için oluşturulmuş 900’den fazla web sayfası ünlü duyumcu Evan Blass tarafından ortaya çıkarıldı.

Listede 11 farklı renk seçeneği bulunuyor. S21 serisinin üyeleri siyah, kahverengi, altın rengi, gri, haki, pembe, kırmızı, gümüş, titanyum, mor ve beyaz renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak.

Ancak Samsung’un bu renk seçeneklerinin hepsini 14 Ocak’ta duyurmayabileceği belirtiliyor. Söz konusu renklerin bazılarının belli bölgelerde yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkabileceği ifade ediliyor. Böylelikle Samsung’un S21’e yönelik heyecanı koruyabileceği söyleniyor.

Samsung’un bölgesel planları konusunda da bazı bilgiler mevcut. Örneğin Galaxy S21 5G’nin gri renk seçeneği İtalya’da Enterprise Edition adıyla satılacak. S21 Ultra 5G’nin siyah renk seçeneği için de aynı tarife uygulanacak.

İLGİLİ HABERLER