Teknoloji

OnePlus Band fitness bilekliği için yeni ipuçları OnePlus’tan

oneplus band
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Hindistan’ın Twitter hesabı, şirketin ilk giyilebilir fitness bilekliği olacak ürünün ön gösterimini yaptı. Şirket, bu cihazın OnePlus Band adını taşıyacağını söylüyor. Bu cihazın müşterilerin fitness hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağını ve hayatlarını kolaylaştıracağını dile getiriyor. Aynı zamanda bir başka tweet ile de bu bilekliğin uyku takibi yapabileceğini ekliyor. OnePlus’ın tweet’i Amazon Hindistan’daki bir sayfaya açılıyor. Bu sayfada da gerçek zamanlı kalp hızı ölçümünün yapıldığı belirtiliyor.

Ishan Agarwal adlı bir kaynak, Twitter hesabından paylaştığı tweet ile, henüz resmi duyurusu yapılmamış cihaz hakkında dedikodusu yapılan benzer özellikleri paylaştı. OnePlus Band’in 7 gün 24 saat kalp hızı ölçümü ve kanda oksijen yoğunluğu takibi yapacağını kaydetti. Uyku takibi de olacak. 13 dahili egzersiz modu da bulunacak. Teknik özelliklere baktığımızda ise, 1.1 inç OLED ekran, IP68 suya dayanıklılık, 14 güne kadar pil ömrünü görüyoruz. Cihazın Hindistan fiyatının 2499 rupi (254 TL) olacağı ve bir hafta içinde bu ülkede satışa çıkacağı da Agarwal’ın verdiği bilgiler arasında bulunuyor.

OnePlus’ın fotoğrafları giyilebilir cihazı açık şekilde göstermiyor. Ancak geçen ay içinde @stufflistings Twitter hesabının yayınladığı tweet sayesinde cihazın dikdörtgen ekranı ve lastik kayışı net şekilde görülebiliyordu.

OnePlus yeni ürün segmentlerine açılacağının işaretlerini vermişti

OnePlus’ın yurt dışında birçok ülkede sattığı telefonlar, kulaklıklar ve hatta TV’ler bulunuyor. Şimdiye kadar Türkiye’de resmi ürün satışı yaptığını görmedik. Şirket geçen yıl OnePlus 8T lansman etkinliği sırasında yeni ürün kategorilerine geçmeyi düşündüğünü kaydetmişti. OnePlus CEO’su Pete Lau, şirketin 2021’in başlarında bir akıllı saat piyasaya sürmeyi planladığını doğrulamıştı.

OnePlus dünyanın her yerinde telefonlar satsa da, fitness takipçisi için her iki ipucunun da Hindistan Twitter hesabından gelmesi, OnePlus Band’ın en azından başlangıçta Hindistan pazarına odaklanabileceğine işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER