Teknoloji

OnePlus 9 serisinin özellikleri için yeni sızıntı

oneplus 9 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 9 serisinin mart ayında resmiyet kazanması bekleniyor. Daha önceki sızıntılar, serinin iki telefonunda da ön kameranın ekranın üzerindeki deliğe yerleştirileceğini göstermişti. Yeni bir sızıntıda bu deliğin çapının 3.8 mm. olduğunu gösteriyor.

Digital Chat Station tarafından paylaşılan sızıntıda başka detaylar görmek de mümkün. Buna göre, telefonun Pro versiyonunda 6.78 inç büyüklüğünde QHD+ çözünürlüklü bir ekran bulunacak. Bu ekranın yenileme hızının ise 120 Hz olacağı söyleniyor.

OnePlus 9’da ise ekran büyüklüğü 6.55 inçe, çözünürlük de Full HD+’a iniyor. Bu düz panelin yenileme hızında ise bir farklılık söz konusu değil. OnePlus 9’un da 120 Hz bir ekranla geleceği söyleniyor.

OnePlus 9’un 8 mm., Pro’nun ise 8.5 mm. bir kalınlığa sahip olabileceği belirtiliyor. İki cihazın ağırlığının da 200 gramdan fazla olmadığının altı çiziliyor.

OnePlus 9 serisinin üyelerinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 4500 mAh pil ve 65W hızlı şarj da serinin özellikleri arasında sayılıyor. Pro versiyonda 45W kablosuz şarj desteğinin bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER