Teknoloji

OnePlus 9 serisinin ekran özellikleri şimdiden ortaya çıktı

oneplus 9 pro

OnePlus 9 serisi 23 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Ancak serinin üyelerine dair bazı önemli detaylar şimdiden resmiyet kazanmış durumda. OnePlus’ın Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, OnePlus 9’da yenileme hızı 5 ila 120 Hz arasında değişen LPTP panel bulunacak. Bu ekranın çözünürlüğü ise QHD+ olacak.

Serinin her iki üyesinde de bu yeni ekran teknolojisinin bulunması kesin gibi görünüyor. Oppo da Find X3 serisinde bu ekran teknolojisine yer vermişti. Oppo ve OnePlus aynı grubun bünyesinde olduğu ve aynı fabrikalarda üretim yaptığı için bu benzerliğe şaşırmamak gerekiyor.

OnePlus, yeni amiral gemilerinin ekranını DisplayMate’in testinden de geçirdi. Testten en yüksek not olan A+’yı alan ekranın şaşırtıcı bir sonuca imza atmadığı söylenebilir. 1 milyar renkli gerçek bir 10-bit panel taşıyan bu ekranda 8192 parlaklık seviyesi mevcut.

oneplus 9Samsung tarafından üretilen LPTO OLED panel, standart AMOLED panellere kıyasla daha az güç tüketiyor.

OnePlus 9 ile tanışmak için bir hafta daha beklemek gerekiyor. Bu bekleyiş sürecinde OnePlus’tan telefona dair yeni açıklamaların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER