Teknoloji

OnePlus 8T etkinliğinde başka ürünler de tanıtılacak

oneplus 8t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 8T, 14 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Bu tarihe doğru geri sayım devam ederken, etkinlikte daha fazla şey gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Ishan Agarwal’in paylaşımına göre, OnePlus 14 Ekim’de yeni akıllı telefonu dışında 5 ürün daha tanıtacak.

Yeni Buds Z kablosuz kulaklık, OnePlus Watch akıllı saat ve power bank hakkındaki söylentiler bir süre önce internette dolaşmaya başlamıştı. Etkinlikte başka bir ses ürününün ve OnePlus Clover olarak anılan yeni giriş seviyesi telefonun da tanıtılabileceği konuşuluyor.

OnePlus CEO’su Pete Lau da şirketin yeni 65W Warp Charge hızlı şarj teknolojisine dair yeni detaylar paylaştı. OnePlus’ın yeni şarj ünitesinin Warp Charge 30T’de kullanılana kıyasla daha farklı bir tasarıma sahip olması dikkat çekiyor.

OnePlus yeni şarj teknolojisiyle USB-A’dan USB-C’ye geçiş yapacak. Eski standartlarla uyumlu olacak olan Warp Charge 65, 45W Power Delivery standardını da destekleyecek.

OnePlus 8T, 2250 mAh kapasiteli iki hücreden oluşan 4500 mAh kapasiteli bir pil taşıyacak. Yeni şarj aletiyle 15 dakikanın sonunda pilin doluluk oranı yüzde 58’e çıkacak. Tam şarj içinse 39 dakika yeterli olacak.

İLGİLİ HABERLER