Teknoloji

OnePlus 8T tanıtım tarihi için doğrulama geldi

oneplus 8t

OnePlus 8T tanıtımının 14 Ekim’de gerçekleştirilebileceği iddiası kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Bu iddianın doğrulanması da fazla zaman almadı. Amazon Hindistan, telefonun RAM yapılandırmasına dair detaylarla birlikte telefonun 14 Ekim’de çıkacağını da doğruladı.

Hâlihazırda 8T için Amazon Hindistan üzerinde bir bilgi yarışması yapılıyor. Koşullar ve kurallar sayfasına girildiğinde yarışmaya katılım için son tarih olarak 14 Ekim gösteriliyor. Bunun da telefonun çıkış tarihi olduğu düşünülüyor. Ayrıca telefonun baz versiyonunda 8 GB RAM’in bulunacağı da bu sayfada doğrulanıyor.

OnePlus 8T’nin Pro versiyonunun bulunması beklenmiyor. 6.55 inç büyüklüğünde AMOLED ekranın yenileme hızının 120Hz olacağı, bu ekranın üzerindeki deliğe yerleştirilen ön kameranın ise 32 megapiksel çözünürlükle geleceği belirtiliyor. Qualcomm Snapdragon 865 işlemciye ise 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ya da 12 GB RAM ile 256 GB depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor.

oneplus 8tOnePlus 8T’nin arka kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Bu sensörü 16 megapiksel geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak. Telefonun 4500 mAh kapasiteli pili de 65W Warp Charge desteğiyle gelecek.

OnePlus 8T ile birlikte OnePlus Buds Z kablosuz kulaklığın da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER