Teknoloji

OnePlus 8T tanıtım tarihi için yeni iddia

oneplus 8t

OnePlus’ın geçtiğimiz nisan ayında tanıttığı OnePlus 8’in “T” versiyonuna dair haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu haberlere son olarak telefonun tanıtılacağı güne dair bir iddia eklendi. Buna göre, OnePlus 8T tanıtım tarihi 14 Ekim olarak belirlendi.

8T’nin Pro versiyonunun çıkmayacağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. 8T’de 6.55 inç büyüklüğünde AMOLED panelin bulunması ve bu panelin yenileme hızının 120Hz olması bekleniyor. Ekranın sol üst köşesindeki yuvarlak delikte ise 32 megapiksel kameranın bulunacağı belirtiliyor.

Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM ile 128 veya 256 GB depolama aşanının eşlik edeceği konuşuluyor.

Kamera sisteminin ise OnePlus 8’dekine benzer olacağı belirtiliyor. Makro lens çözünürlüğünün 5 megapiksel olacağı, bunun yanında 2 megapiksel bir derinlik sensörünün sisteme ekleneceği ifade ediliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlayacak 4500 mAh kapasiteli pilin ise 65W hızlı şarj kapasitesine sahip olacağı belirtiliyor.

OnePlus 8T tanıtımının çevrimiçi ortamda gerçekleştirilmesi bekleniyor. Tanıtım etkinliğinde uygun fiyatlı Buds Z kablosuz kulaklığın da tanıtılabileceği iddialar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER