Teknoloji

OnePlus 8T’nin şarj hızı için beklenen açıklama geldi

oneplus 8t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus’tan OnePlus 8T ile ilgili paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu paylaşımlar akıllı telefonun dikkat çekici teknik özelliklerini gösteriyor. Söz konusu paylaşımların en yenisi, OnePlus 8T’nin 65W hızlı şarj desteğiyle geleceğini doğruluyor. Bu destek OnePlus’ın yeni Warp Charge 65 standardıyla sağlanacak.

OnePlus’ın paylaşımında sadece 15 dakikalık bir şarj işleminin telefona tüm günü çıkarmaya yetecek enerjiyi sağlayacağı belirtiliyor. Şirketin verdiği bilgiye göre, 15 dakikanın sonunda pilin doluluk oranı yüzde 58’e ulaşacak. 4500 mAh kapasiteli pili tamamen doldurmak içinse 39 dakika gerekiyor.

Şarj hızının yükselmesi, telefonun daha fazla ısı üretmesi anlamına geliyor. OnePlus, 8T’de yeni bir ısı tahliye sisteminin bulunduğunu ve bunun telefonun şarj sırasında ısınmasını engelleyeceği belirtildi. Telefonun üzerinde cihazın ne kadar ısındığını kontrol etmekle yükümlü 12 adet sıcaklık sensörü yer alıyor.

PCMag’a konuşan OnePlus CEO’su Pete Lau, OnePlus 8T’nin kablosuz şarj desteğine sahip olmayacağı bilgisini verdi.

OnePlus 8, 8 Pro ve Nord modelleri Warp Charge 30T hızlı şarj özelliği bulunuyor. Bu da OnePlus’ın şarj hızını iki kattan daha fazla artırdığı anlamına geliyor. Söz konusu şarj hızına ulaşmak için OnePlus 8T’nin kutusundan çıkan şarj aletini kullanmak gerekecek.

OnePlus 8T, 14 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER