Teknoloji

OnePlus 7T Pro tanıtım tarihi için yeni işaret

oneplus 7t pro

OnePlus 7T ve OnePlus TV, 26 Eylül’de Hindistan’da düzenlenen etkinlikte gözler önüne çıkmıştı. Etkinlikte OnePlus 7T Pro‘nun da tanıtılması beklense de, bu beklenti gerçeğe dönüşmemişti. Ancak Hindistan’dan gelen son haberler, OnePlus 7T Pro için de beklenen duyurunun yakında olduğunu düşündürüyor.

OnePlus, 10 Ekim’de OnePlus 7T için Londra’da küresel bir lansman etkinliği gerçekleştirecek. Şirketin bu etkinlikte 7T Pro’yu da gözler önüne çıkarabileceği belirtiliyor. Amazon Hindistan’da görülen bir sayfa da, bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

OnePlus 7T Pro da Snapdragon 855 Plus ile gelebilir

Söz konusu sayfada yer alan görselde OnePlus 7T serisinin 10 Ekim’de ülkede satışa çıkacağı belirtiliyor. Görselde 7T Pro’nun adı geçmese de, görselin yüklü olduğu bağlantıda 7T Pro ifadesi geçiyor. Bu da telefonun 10 Ekim’de Londra’da gerçekleştirilecek etkinlikte 7T Pro McLaren Edition ile birlikte tanıtılabileceği anlamına geliyor.

OnePlus 7T Pro’nun da, tıpkı OnePlus 7T gibi, Qualcomm Snapdragon 855  yonga set taşıması ve kutusundan Android 10 yüklü şekilde çıkması bekleniyor. OnePlus 7T Pro’nun 7T’den farklı olarak biraz daha büyük ve daha yüksek çözünürlüklü bir ekran ile gelmesi ve daha büyük bir pil taşıması öngörülüyor. Ön kameranın açılır mekanizmaya yerleştirilmesi ve arka kameradaki telefoto lensin çözünürlüğünün 8 megapiksel yerine 12 megapiksel olması da beklenen diğer farklar arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER