Teknoloji

OnePlus 5T OnePlus 5 ile aynı fiyat karşılığında satılacak

OnePlus pad

oneplus 5tOnePlus 5T önümüzdeki hafta içinde resmen gözler önüne çıkacak. 16 Kasım’da New York’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinin ardından telefonun 21 Kasım itibarıyla raflardaki yerini alması bekleniyor.

Peki OnePlus’ın yeni amiral gemisinin fiyat etiketinde ne kadar yazacak? TechRadar’ın haberine göre, 5T yerini alacağı OnePlus 5 ile aynı fiyat karşılığında satılacak. TechRadar, bu iddiasını Birleşik Krallık merkezli mobil operatör O2’nun kurumsal kullanıcıları için hazırladığı bir belgeye dayandırdı.

OnePlus 5’ın 64 GB dahili depolama alanına sahip modeli Birleşik Krallık’ta 449 pound karşılığında satılıyor. 128 GB versiyon içinse 499 pound ödemek gerekiyor. OnePlus bugüne kadar yeni akıllı telefonlarını hep seleflerinden daha yüksek bir fiyatla satışa sunmuştu. 5T, şirketin bu alışkanlığı terk ettiği ilk akıllı telefon olabilir.

OnePlus 5T 18:9 görüntü oranına sahip ekranla gelecek

OnePlus 5T, OnePlus adına başka alanlarda da ilkleri temsil edecek. Çinli üretici, 5T ile birlikte 18:9 görüntü oranına sahip ekranlara geçiş yapacak. 5T’de 6 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ve 6 ya da 8 GB RAM bulunması bekleniyor. Çift lensli arka kamera da muhtemel bileşenler arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER