Teknoloji

OnePlus 3T için hazırlanan tanıtım görseli ortaya çıktı

oneplus-logo-060616OnePlus 3’ün kısmen yenilenmiş versiyonu olarak nitelenebilecek OnePlus 3T ile ilgili yeni bilgiler internete sızmaya devam ediyor. OnePlus 3’te bulunan Super AMOLED ekranın 3T’de yerini OLED ekrana bırakması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 821 işlemci, Sony IMX398 sensör ve f/1.7 diyafram aralığına sahip 16 megapiksel arka kamera ve 3300 mAh kapasiteli pil, 3T’nin OnePlus 3’ten farklı olması muhtemel özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus’ın Weibo sayfasında yayınlanan bir tanıtım görseli ise 3T hakkında biraz daha fikir edinmeyi mümkün kılıyor. Çizim olarak sunulan görselde 3T, bir aynada kendisini izlerken görülüyor. Yeni model, pek çok kişinin tahmin edebildiği üzere, görsel anlamda bir değişiklik sunmuyor. Aynaya yansıyan görüntü, OnePlus 3’ten farklı görünmüyor. Ancak ekranda görülen “T” harfi, farkın anlaşılmasına yardımcı oluyor. Çizimin altında ise “Daha iyi bir ben olmak için” yazısı bulunuyor. Bunun altında ise “Asla Yetinme & Asla Durma” sloganı yer alıyor.

oneplus 3tOnePlus 3T 15 Kasımda gün yüzüne çıkacak

Qualcomm Snapdragon 821 işlemcinin varlığı, 3T’nin OnePlus 3’e kıyasla en önemli farkı olarak ön plana çıkıyor. OnePlus 3’te Qualcomm Snapdragon 820 işlemci bulunuyor. Snapdragon 821’nin varlığı nedeniyle Qualcomm da OnePlus’ın yeni akıllı telefonu için sahnenin hazırlanması sürecine katılmış ve yeni işlemcisinin cihazda bulunacağını doğrulamıştı. OnePlus 3T, Qualcomm Snapdragon’ın varlığı sayesinde Google’ın Daydream VR sanal gerçeklik platformuna da hazır hâle geliyor. Akıllı telefon 15 Kasım itibarıyla resmen gün yüzüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER