Teknoloji

OnePlus 12, şirket adına bir ilke imza atabilir

oneplus 12

OnePlus kısa süre önce ilk katlanabilir telefonu OnePlus Open’ı tanıtmıştı. Bu tanıtımın ardından şirkette gözler yeni amiral gemisi telefona çevrilmiş durumda. Çin kaynaklı yeni bir sızıntıya göre; OnePlus 12, şirketin daha önceki telefonlarında olmayan bir özellikle gelecek. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, telefonun 50W kablosuz şarj desteği sunacağını iddia etti.

Digital Chat Station’ın paylaşımı, telefonla ilgili başka bilgiler de veriyor. Bu paylaşıma göre; akıllı telefonda USB-C 3.2 girişi, yüksek kaliteli periskop kamera ve kızılötesi sensör gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin varlığı da bu sızıntıyla bir kez daha doğrulanıyor.

OnePlus şimdiye kadar akıllı telefonlarında kablosuz şarj desteği sunmadığı için çeşitli eleştirilere maruz kalmıştı. Amiral gemisi telefonlarında bu özelliğe yer vermeyen şirketin ilk katlanabilir cihazı Open’da kablosuz şarj desteğini atlaması, telefonun rakiplerine karşı geri bırakıldığı şeklinde eleştirileri de beraberinde getirmişti.

OnePlus 12 ne zaman tanıtılacak?

OnePlus 12’nin yıl bitmeden Çin’de gözler önüne çıkması ve daha sonrasında da dünyaya açılması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 3’ün yanı sıra 5400 mAh pil ve 100W kablolu şarj desteği gibi özelliklerin yanında sunulacak diğer detayların da yakında gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER