Teknoloji

OnePlus 10 Pro ile çekilen fotoğraflar paylaşıldı

oneplus 10 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

11 Ocak’ta resmiyet kazanacak OnePlus 10 Pro hakkındaki önemli detaylar bu hafta içinde paylaşılmıştı. Bu paylaşımlara şimdi de akıllı telefonla çekilen fotoğraflar eklendi. 150 derece görüş açısına sahip ultra geniş kamerayla çekilen fotoğraflar da paylaşılanlar arasında yer alıyor.

OnePlus 10 Pro’nun ultra geniş açılı kamera performansıyla kısa süre önce tanıtılacağı Realme GT 2 Pro’ya rakip olacağı söylenebilir. OnePlus’ın paylaşımı, kameranın “balık gözü” fotoğraflar çekebileceğini de gösteriyor.

Kameranın renk doğruluğu da OnePlus’ın odak noktaları arasında yer alıyor. Akıllı telefonun kamerasında “Hasselblad Doğal Renk Optimizasyonu 2.0” adını taşıyan ve profesyonel seviyesinde renkler vadeden teknoloji bulunuyor. Hasselblad Profesyonel Mod 2.0 ile RAW çekim moduyla renklerin kullanıcılar tarafından ayarlanması mümkün hâle geliyor.

OnePlus 10 Pro’da üçlü kamera için geliştirilmiş 500’den fazla optimizasyon mevcut. OnePlus’ın paylaşımlarında kameraların teknik özelliklerinden bahsedilmese de, TENAA kayıtlarına göre telefonun arkasında üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. 48 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera 8 megapiksel 3x telefoto kamerayı 32 megapiksel ön kamera tamamlıyor.

OnePlus 10 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek. 6.7 inç QHD+ çözünürlüklü 120 Hz LPTO ekran ve HyperBoost GPU gibi özellikler de telefonda mevcut olacak.

İLGİLİ HABERLER