Teknoloji

Nothing Ear 2’nin tasarımı ve özellikleri yeni sızıntıyla ortaya çıktı

nothing ear 2

Nothing Ear 2 kablosuz kulaklık önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Tanıtım için geri sayımda sona doğru yaklaşılırken kablosuz kulaklığın tasarımını detaylı şekilde gösteren görseller ortaya çıktı. OnLeaks ve The Tech Outlook tarafından paylaşılan görseller, Ear 2’nin tasarımı itibarıyla Ear 1 ile hemen hemen aynı olduğunu gösteriyor.

Göze çarpan tek fark ise kulaklığın sap bölümünde, doğal olarak, “Nothing ear (2) yazması oluyor. Ancak yakından bakıldığında Nothing’in daha önce sapın en alt bölümünde bulunan gürültü engelleme mikrofonunu sapın en üst kısmına taşıdığı görülüyor. Bütün bunların şeffaf tasarım sayesinde görülebildiğini hatırlatmakta fayda var.

Ear 2’de hangi kulaklığın sola hangisinin sağa takılacağını göstermek amacıyla yerleştirilen kırmızı ve beyaz noktaların bulunması göze çarpıyor. Beyaz kulaklık uçlarında ise herhangi bir değişiklik söz konusu değil.

Ear 2, tıpkı Ear 1 gibi, 11.6 mm sürücülerle gelecek. 6 saatlik pil ömrü sunan Ear 2’nin kullanım süresinin şarj kutusuyla 36 saate çıktığı belirtiliyor. Ear 1’da bu süre sırasıyla 4 ve 34 saat idi. Ear 1’de 4.7 gram olan tek bir kulaklığın ağırlığı yeni modelde 4.5 grama iniyor. Şarj kutusunun pili hem USB-C girişiyle hem de Qi kablosuz şarj cihazlarıyla doldurulabiliyor.

Nothing Ear 2’nin bazı özellikleri Carl Pei tarafından açıklanmıştı

Nothing’in kurucusu Carl Pei, Ear 2’nin Bluetooth üzerinden daha iyi ses kalitesi sunmayı sağlayan LDHC 5.0 (Düşük Gecikmeli Yüksek Çözünürlüklü Ses Codec’i) desteğiyle geleceğini daha önce açıklamıştı. Suya ve toza karşı IP54 dayanıklılık sertifikası da Pei’nin varlığını duyurduğu bir diğer özellik olmuştu.

Nothing Ear 2, 22 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Kablosuz kulaklığın diğer özelliklerini ve fiyatını öğrenmek için bu tarihe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER