Teknoloji

Nothing Ear 2 kablosuz kulaklığın görselleri sızdı

nothing ear 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Carl Pei’nin yeni şirketi Nothing’in çıkardığı ilk ürün bir kablosuz kulaklık olmuştu. Şirket, Ear 1 adını taşıyan bu kulaklığın takipçisi için de çok gecikmeyecek. Nothing Ear 2 adıyla anılan yeni modele ait olduğu söylenen görseller internette dolaşmaya başladı.

Yeni kulaklık görsel açıdan selefi Nothing Ear 1 ile büyük açıdan aynı olacak gibi görünüyor. Şeffaf kaplamadan vazgeçmediği görülen Nothing, genel estetikte pek taviz vermiyor. Fark edilen en bariz değişiklik, kulaklık sapındaki Nothing yazısının yerini Ear 2 yazısının alması oluyor. Kulaklığın donanımsal özelliklerine dair detaylar ise belirsizliğini koruyor.

Carl Pei’nin şirketinin ajandasında Ear 2’dan daha önce başka bir kulaklığın olduğunu da hatırlatmak gerekiyor. Şirket, Nothing Ear Stick adını taşıyan yeni kulaklığını 26 Ekim’de tanıtacak. Daha önce Londra Moda Haftası’nda boy gösteren Nothing Ear Stick’te kulaklığın hafifliğine vurgu yapılıyor. Sadece 4.4 gram ağırlığındaki kulaklığın tüm gün kullanıma uygun olduğu belirtiliyor.

Nothing Ear 2 ve Ear Stick’in birbirlerinden farklı ürünler olduklarının altını çizmek gerekiyor. Nothing Ear 2 için resmi duyurunun gelmesine biraz daha uzun bir süre var gibi görünüyor. Nothing kısa bir süre önce de ilk ürünü olan Ear 1’ın yurt dışı satış fiyatına zam yapmıştı. Bu fiyat artışı da Ear 2 için resmi duyurunun gelişi için biraz daha beklemek gerektiğini gösteriyor. Önümüzdeki dönemde Nothing’den Ear 2 hakkında yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER