Teknoloji

Nothing Ear 2 kablosuz kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu

nothing ear 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nothing‘in yeni kulaklığı hakkında daha fazla detay öğrenmek isteyenlerin çok fazla beklemesi gerekmeyecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Nothing Ear 2 22 Mart’ta tanıtılacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak ve şirketin internet sitesi üzerinden izlenebilecek. Yapılan açıklamada, Ear 2’nin “daha iyi ses” ve “daha iyi netlik” sunacağı belirtildi.

Ear 2 için yapılan son paylaşım, şarj kutusunun şeffaf tasarımını gösteriyor. Bu şeffaf tasarım, Nothing’in diğer ürünlerindeki tasarım dilinden uzaklaşmayacağını gözler önüne seriyor. Görselde bir böceğin kulaklığı kadrajın dışına ittiği görülüyor.

Nothing’in kurucusu Carl Pei’nin şirketlerinin yeni ürünleri hakkındaki bilgileri tanıtımdan önce parça parça paylaşma eğiliminde olduğu biliniyor. Dolayısıyla Ear 2 hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla detay öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Nothing Ear 2 şirketin dördüncü ürünü olacak

Nothing Ear 1, 2021 yazında tanıtılmıştı. Şirket geçtiğimiz yıl da Ear Stick kulaklığı gözler önüne çıkarmıştı. Nothing’in ilk telefonu Phone 1 de 2022 yazında resmiyet kazanmıştı. Nothing Ear 2, şirketin portföyündeki dördüncü ürün olacak.

Nothing’in başka bir isim altında farklı bir kulaklık çıkarabileceğine dair söylentiler daha önce gündeme gelmişti. Bu izler Nothing Phone 1’in yazılımında görülmüştü. Görseller yer fıstığına benzer bir tasarımın işaretini vermişti. Çıkan haberlerin doğru olup olmadığını öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER