Teknoloji

Yeni Nokia 7.2 sızıntısı telefonun tasarımını gösteriyor

nokia 7.2

Nokia 7.2, büyük ihtimalle IFA 2019’da gözler önüne çıkacak. Eylül ayının başlarında gerçekleştirilecek etkinliğe doğru geri sayım devam ederken, akıllı telefonla ilgili sızıntılar da iyiden iyiye artmış durumda. Bu sızıntıların en yenisi, telefonun tasarımını geniş kapsamlı bir şekilde görmeyi mümkün kılıyor.

Sızan fotoğraflarda telefonun cam göbeği rengi fazlasıyla göz dolduruyor. Hem arka hem de ön panelin görüldüğü fotoğraflarda, ekranın üstündeki su damlası şeklindeki çentik ve yuvarlak arka kamera tasarımı göze çarpıyor. Parmak izi tarayıcısı, daha önce de görüldüğü üzere arka panelde kameranın hemen altında yer alıyor.

Daha önceki sızıntılarda Nokia 7.2’nin 6.2 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı görülmüştü. Geekbench benchmark testi ise telefonda Qualcomm Snapdragon 710 yonga set ve 6 GB RAM’in bulunacağını gösteriyor. Akıllı telefonun Android One programının kapsamında olmasına ve stok Android deneyimi sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Nokia 7.2 şimdiden bazı basın mensuplarına gösterildi

Nokia 7.2 için resmi onay süreci çoktan başlamıştı. Akıllı telefonun Zeiss Group’ta gerçekleştirilen bir etkinlikte medya mensuplarına gösterildiği de biliniyor. Bu yıl ilk kez IFA’ya katılacak olan HMD Global’ın duyuruyu 5 Eylül’de düzenleyeceği basın konferasında yapması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER