Eğlence

Nintendo Direct, 2024’ün ilk yarısındaki Switch oyunlarını tanıtacak

nintendo direct

Bu yılın ilk Nintendo Direct sunumu, 21 Şubat Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17.00’de gerçekleşecek. Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre, 25 dakikalık bu sunumda, yayıncı ve geliştirme ortaklarından 2024’ün ilk yarısında çıkacak Switch oyunlarına yer verilecek.

Microsoft ve PlayStation’ın yaklaşmakta olan yayın programlarını paylaşmasının yanı sıra, son birkaç Direct’in tarihlerine bakıldığında, Nintendo’nun Şubat ayının ilk haftasını tercih ettiği görülüyor.

Haftalar süren spekülasyon ve gelişmelerin ardından, özellikle Microsoft’un Xbox şefi Phil Spencer’ın dört Xbox özel oyununun Switch ve PS5 gibi diğer platformlara geleceğini doğrulamasıyla, bu Direct’in Tango Gameworks’ün Hi-Fi Rush’ın Switch’e çıkışını duyuracağı zaman olabileceği düşünülüyor.

Nintendo’dan beklenen ve beklenmedik duyurular

“Son derece düşük ihtimal ama umut her zaman var” kategorisinde, Nintendo’nun Metroid Prime 4’ün yeniden başlatıldığını ve Prime’ın 1-3 oyunları üzerinde çalışan Retro Studios’a aktarıldığını duyurmasının üzerinden beş yıl geçtiğini belirtelim.

Aslında, Nintendo’nun Metroid Prime 4‘ün geliştirilmekte olduğunu duyurmasının üzerinden toplamda yedi yıl geçti, ancak bu konuyu fazla düşünmeyelim. Belki bu konuda bir hareketlilik olacak, belki de Nintendo, kaçınılmaz Switch 2 duyurusuna hazırlık olarak bunu saklıyor.

Nintendo’nun Şubat 2024 Direct etkinliğini 21 Şubat Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17.00’de buradan izleyebilirsiniz. Bu sunumda, Switch kullanıcılarının merakla beklediği oyunlardan haberler, yeni duyurular ve belki de sürprizler bizleri bekliyor. Nintendo’nun oyun dünyasındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek isteyen herkes için kaçırılmaması bu, gereken bir etkinlik olacak.

İLGİLİ HABERLER