Teknoloji

Nikon full-frame aynasız kamerasına dair yeni ipuçları paylaşıyor – Video

nikon aynasız full-frame kamera

nikon full-frame aynasız kameraSon yıllarda fotoğrafçılık dünyasında meydana gelen iki önemli gelişme var. Bunlardan bir tanesi kameraların normalden daha küçük ve hafif olmalarını sağlayan aynasız tasarımlar. Diğeriyse mümkün olan en iyi görüntüleri elde etmeyi sağlayan full-frame sensörler.

Hasselblad X1D ve Sony A7 III gibi modeller ikisini de birleştirerek eğlenceyi ikiye katlarken, Nikon da en sonunda bu eğilimin farkına vardı. Şirket, hazırlıklarını yaptığını onayladığı full-frame aynasız kamerasını 23 Ağustos’ta tanıtmayı planlıyor. Bunun öncesinde de tüketicileri nelerin beklediğine dair bazı ipuçları paylaştı.

Nikon’un beklenen yeni ürünü için açtığı web sitesine ipucu niteliğine içerikler yerleştiriliyor. Bunlardan bir tanesi Yıldızlararası filmini hatırlatan müziği ve görüntüleriyle ışığın sensöre doğru yolculuğunu muntazam biçimde anlatıyor. Diğeriyse, Nikon’un yeni lens yuvasının geleceğinin zorluklarına karşı gelecek bir bileşen olacağı mesajı veriliyor. Açıkça görülüyor ki, yeni yuva ve sistemle birlikte Nikon, bu full-frame aynasız kamera için tasarlanmış yeni Nikkor lenslerin sözünü veriyor. Ancak bunlarla ilgili detaylar henüz ortaya çıkmadı.

Nikon’un web sitesinde önümüzdeki 17 gün boyunca yayınlanacak dört farklı video daha olacak. Bu arada kameranın boyutları ve şekliyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler, Nikon Rumors‘ın sızıntısına göz atabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER