Teknoloji

Nikon yeni aynasız kamerasını 23 Ağustos’ta tanıtacak

nikon aynasiz kameraNikon yeni aynasız kamerasıyla ilgili en somut işareti geçtiğimiz gün yayınladığı ipucu videosuyla vermişti. Şirket fazla zaman kaybetmeden yeni kamerasını 23 Ağustos’ta gözler önüne çıkaracağını da açıkladı.

Daha önce çıkan haberlerde kameranın tanıtım tarihi olarak 23 Temmuz işaret edilmişti. Ancak gelen son açıklama, 23 Temmuz’un tanıtım kampanyası için başlangıç tarihi olduğunu gösteriyor. “Işığın Seyahati” adını taşıyan bir video yayınlayan şirket, aynasız kameraları için de özel bir web sayfası oluşturdu.

Söz konusu web sayfasını inceleyen Japon internet sitesi Nokishita, sayfada 23 Ağustos itibarıyla sona erecek bir zamanlayıcı olduğunu ortaya koydu. Bu zamanlayıcının Japonya’nın yerel saatiyle 13:00’da (TSİ 07:00) sıfırlanacağı görülüyor.

NikonRumors.com internet sitesi ise Nikon’un yeni aynasız kamerasına ait olduğu iddia edilen üç fotoğrafı yayınladı. Bu fotoğrafların ilkinde kameranın hatları belirsiz biçimde görülürken, ikinci fotoğrafın lens yuvasına ait olduğu düşünülüyor. Kameraya dair en somut izlenim ise üçüncü fotoğraf sayesinde ediniliyor. Bu fotoğraf, kullanıcıları boyut bakımından Sony Alpha A7’ye benzer bir cihazın beklediğini gösteriyor. Bu izlenimin doğruluğundan emin olmak için ise 1 ay daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER