Eğlence

Call of Duty, Nicki Minaj ve pembe silahıyla renklenecek

nicki minaj call of duty

Ünlü rapçi Nicki Minaj Call of Duty‘nin beşinci sezonunda oyuna ilk oynanabilir ünlü ve kadın “Operator” karakteri olarak katılıyor. Minaj, Call of Duty’nin “Hip Hop’un 50. Yıl Kutlaması” etkinliği kapsamında Snoop Dogg ve 21 Savage ile birlikte Warzone ve Modern Warfare 2’de boy gösterecek.

Oyunda daha önce Lionel Messi, Kevin Durant ve Snoop Dogg gibi ünlü isimler oyuncuların karşısına çıkmıştı. Ancak Activision, Nicki Minaj’ın “Call of Duty’nin kendi adını taşıyan ilk kadın Operatörü” olduğuna özellikle dikkat çekiyor. Açıklamada “Oyun zamanı bitti; bu ‘Chill Nicki’ değil; bu Red Ruby Da Sleeze” ifadesiyle de Minaj’ın yeni şarkısı Red Ruby Da Sleeze‘ye gönderme yapılıyor.

Nicki Minaj Call of Duty’nin beşinci sezonunda kendi mağazasına da sahip olacak. Burada yukarıda da gördülen pembe silah gibi ürünleri bulmak mümkün olacak. Minaj’ın oyuna katılımının işareti geçtiğimiz yıl paylaşılan “Squad Up” isimli bir videoda görülmüştü. Bu videoda yer alan futbolcu Bukayo Saka, rapçi Lil Baby ve komedyen Pete Davidson gibi isimlerin oyuna ne zaman dahil olacağı belirsizliğini koruyor.

Nicki Minaj Call of Duty’nin beşinci sezonundaki tek yenilik değil

Beşinci sezon için hazırlanan internet sitesi, oyuna yeni eklenecek silahları da gösteriyor. Çok oyunculu deneyim için hazırlanan yeni haritalar Livestock ve Petrov Oil Rig de beşinci sezonda oyuncularla buluşacak. Yeni sezon 2024’te çıkacak Modern Warfare 3’ün ön izlemesini de barındıracak. Beşinci sezon 2 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 19.00’da tüm platformlarda başlayacak.

İLGİLİ HABERLER