DosyaManşetler

MWC 2022’nin dikkat çeken yeni Android telefonları

mwc 2022 android telefon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MWC 2022 pazartesi günü itibarıyla kapılarını açtı. Pandemi öncesindeki dönemin kalabalığına ve rahatlığına ulaşmamış olsa da, sosyal medyadan ve çeşitli YouTube videolarından gördüğümüz kadarıyla Mobil Dünya Kongresi yeteri kadar canlı görünüyor. Son yıllarda fuarın lokomotifliğini Çinli üreticiler üstleniyor, yeni ve ses getiren telefonlar genellikle onlardan geliyordu. Bu yıl da durum değişmedi.

Oppo, Realme, Poco, Honor ve TCL gibi önde gelen markalar yeni modellerini Barselona’ya gelmeden hemen önce vey burada duyurdular ve sergiliyorlar. Her ne kadar fiziksel olarak orada olmasak da, İstanbul’da hazırladığımız videoda, fuarın dikkat çeken Android telefonlarına hızlı bir bakış atıyoruz. Videoda yer verdiğimiz telefonların listesi aşağıda, her bir bağlantıya tıklayarak onlar hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz:

  1. Oppo Find X5 Pro
  2. Realme GT 2 Pro
  3. Honor Magic 4 Pro
  4. Poco X4 Pro 5G
  5. TCL 30

Bu videoda yer verdiğimiz telefonların büyük bir kısmının Türkiye’de de satışa sunulmasını bekliyoruz. Listedeki ilk üç telefonun ortak özellikleri arasında Snapdragon 8 Gen 1 işlemci barındırmaları da bulunuyor. Ayrıca yüksek pil kapasiteleri ve hızlı şarj destekleri, çoğu telefonun ortak özellikleri arasında bulunuyor. Poco X4 Pro 5G ise, daha önce gördüğümüz Redmi Note 11 Pro’nun yeniden paketlenmiş bir versiyonu niteliğini taşıyor.

İLGİLİ HABERLER