Teknoloji

Katlanabilir Motorola Razr için yeni renk seçeneği yolda

motorola razr 2

Katlanabilir bir telefon olarak geri dönen Motorola Razr, geçtiğimiz aylarda gözler önüne çıkmıştı. Tanıtım etkinliğinde telefonun sadece siyah renkli versiyonu gösterilmişti. Motorola’dan farklı bir renk seçeneği daha bekleyenler de aradıklarını yakında bulacak gibi görünüyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass, Motorola Razr’ın altın renkli versiyonuna ait fotoğrafları paylaştı. Oldukça etkileyici görünen altın renkli Razr için resmi duyurunun ne zaman yapılacağı henüz bilinmiyor. Motorola’nın bu renk seçeneği için farklı bir fiyat belirleyip belirlemeyeceği de bilinmeyenler arasında bulunuyor.

Hâlihazırda siyah Razr için 1499 dolar karşılığında ön sipariş verilebiliyor. ABD’de akıllı telefonun teslimatı içinse mart ayının başı işaret ediliyor.

motorola razr

Altın renkli Motorola Razr farklı bir özellik sunacak mı?

Blass’ın paylaşımında altın renkli Razr’ın teknik özellikleri konusunda bir bilgi verilmiyor. Bu da cihazın siyah versiyonuyla aynı teknik özelliklere sahip olacağını düşündürüyor. Motorola Razr’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 710 işlemci bulunuyor. 6.2 inçlik katlanabilir OLED ekran ise plastikle korunuyor. Motorola, bu ekranda yaşanabilecek olası problemlere karşı kullanıcılarını şimdiden uyarmıştı.

Razr, kısa süre içinde karşısında bir rakip de bulacak. Samsung’un Motorola Razr’la benzer tasarıma sahip katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip önümüzdeki hafta içinde resmen gözler önüne çıkacak. Galaxy Z Flip’in ekranının “ultra ince cam” ile korunması ve bu sayede Samsung Galaxy Fold ve Motorola Razr’ın ekranlarına kıyasla daha dayanıklı olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER