Teknoloji

Motorola Razr 2 için oklar yaz sonunu işaret ediyor

motorola razr 2

Bir dönemin en popüler telefonlarından biri olan Motorola Razr, geçtiğimiz yılın sonunda katlanabilir ekranlı bir telefon formatında sahalara geri dönmüştü. Yeni Razr performans, kamera, pil ömrü ve fiziksel dayanıklılık gibi önemli konularda ciddi eleştiriler almıştı. Ancak bu eleştiriler Motorola’nın cesaretini kırmışa benzemiyor. Şirketin Razr’ın takipçisi için çalışmaya başladığı belirtilirken, Motorola Razr 2 olarak anılabilecek bu telefonun duyurusunun eylül ayında yapılabileceği ifade ediliyor.

Bu iddianın kaynağı, Motorola’nın çatı şirketi Lenovo’nun Güney Afrika Ülke Müdürü Thibault Dousson oldu. Dousson’un açıklamasının yer aldığı podcast’te yeni Razr’dan “ikinci nesil” olarak bahsedildi.

“İkinci nesil” tanımlaması, Motorola’nın doğrudan mevcut Razr’ın devamı olarak tanımlanabilecek bir cihaz üzerinde çalıştığını gösteriyor. Dolayısıyla iki telefon arasında Samsung Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip’teki gibi bir fark bulunmayacağı şimdiden rahatlıkla söylenebilir.

Motorola Razr 2 ismi henüz kesinleşmese de, telefona dair beklentilerin fazlasıyla net olduğu söylenebilir. Amiral gemisi bir işlemcinin kullanılması, pil kapasitesinin artırılması ve kameranın iyileştirilmesi, beklentiler arasında başı çekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER