Teknoloji

Motorola Moto G60 sızıntısı modern tasarımı gösteriyor

motorola moto g60

Motorola 2021’de pek yavaşlayacak gibi görünmüyor. Snapdragon 870 işlemcili Moto G100‘ü tanıtan şirket, bu seriye yeni üyeler eklemek için de hazırlıklarına devam ediyor. Bu üyelerden birisi de Motorola Moto G60 olacağa benziyor. Moto G60’ın tasarımını gösteren yeni fotoğraflar internete sızdı.

Sızan fotoğraflara bakıldığında Motorola’nın Moto G60 ile birlikte tasarım dilinde bazı değişikliklere gittiği görülüyor. G50 ve G30’da ekranın üzerine damla çentik yerleştiren şirketin G60’ta tercihini kamera delikli ekrandan yana kullanması dikkat çekiyor. Ön kamera deliği ekranın orta üst kısmında bulunuyor. Moto G100’de ise ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş çift ön kamera mevcut.

TechnikNews sitesinin haberi, Motorola’nın Moto G60’ın satışında farklı bir strateji izleyeceğini de gösteriyor. Akıllı telefonun Avrupa’da 108 megapiksel ana kamerayla geleceği ve Moto G60 adıyla piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Bu cihaz için sadece 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneğinin sunulacağı söyleniyor.

Telefonun Hindistan ve Brezilya’da ise Moto G40 Fusion adıyla piyasaya çıkacağı iddia ediliyor. Ana kamera çözünürlüğünün 64 megapiksele ineceği ve NFC desteğinin çıkarılacağı belirtilirken; 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneklerinin sunulacağı konuşuluyor.

İddialara göre; Motorola Moto G60, üçlü bir arka kamera sistemiyle gelecek. Burada 108 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek. Telefonun önünde ise 32 megapiksel kamera bulunacak. Moto G40 Fusion’da ise ön kamera çözünürlüğü 16 megapiksele inecek. Yenileme hızı 120 Hz olan 6.78 inç Full HD+ ekran ve 6000 mAh pil de Moto G60’ın özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER