Teknoloji

Yeni Motorola Frontier sızıntısı farklı bir kamera modülünü gösteriyor

motorola frontier

Frontier kod adıyla anılan yeni amiral gemisi Motorola telefonu daha önce sızıntılarda boy göstermişti. Bu sızıntılarda akıllı telefonun büyük bir kamera modülüyle geleceği ve burada 200 megapiksel çözünürlüklü bir sensörün bulunacağı iddia edilmişti.

Ünlü duyumcu Evan Blass, telefonun kamerasını daha yakından görmeyi sağlayan yeni görseller paylaştı. Bu görsellerde optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 194 megapiksel çözünürlüklü sensör yakından görülüyor.

Frontier’da Samsung’un 200 megapiksel çözünürlüklü HN1 kamera sensörünün kullanılacağı iddiası bu son sızıntıyla boşa çıkmış gibi görünüyor. Kamera modülünü tamamlayan diğer iki sensörün ise 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel telefoto kamera olduğu söyleniyor.

motorola frontierSızıntılara göre; Frontier, 6.7 inç büyüklüğünde pOLED ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı 144 Hz olacak. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1’in PLus versiyonunun bulunması bekleniyor.

Motorola Frontier, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pilin 125W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Telefonun tanıtımı içinse temmuz ayı işaret ediliyor. Bu da cihaz hakkında daha çok sayıda sızıntı görme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER